dr Kamila I. Leśniak (Konieczna)

Fundatorka Mamotato
Prezes Fundacji

Urodziła się i wychowała w Łodzi. Już od czasów szkoły podstawowej, poprzez różne aktywności angażowała się w życie społeczne, m.in. organizując szkolną wystawę psów, czy redagując gazetkę szkolną. W czasach licealnych pełniła funkcję przewodniczącej szkolnego Koła PCK. Była inicjatorką i koordynatorką akcji pt. Gwiazdkowa Zbiórka Darów dla Dzieci z Domu Dziecka nr 5 w Łodzi. W latach 2006-2010 była członkinią Studenckiego Koła Naukowego TIAL na Uniwersytecie Łódzkim.

Wykształcenie

Ukończyła Uniwersytet Łódzki, Wydział Ekonomiczno-Socjologiczny, na kierunku Finanse i Bankowość, gdzie w 2006 roku obroniła pracę magisterską, pt. Jakość świadczonych usług na przykładzie Fundacji Rozwoju Przedsiębiorczości w Łodzi. W roku 2007, na tym samym Uniwersytecie, ukończyła studia podyplomowe Zarządzanie Zasobami Ludzkimi, zaś w roku 2011 na Uniwersytecie Warszawskim studia podyplomowe Audyt i Kontrola Wewnętrzna. W grudniu 2015 roku obroniła tytuł Doktora Nauk Ekonomicznych w dyscyplinie nauk o zarządzaniu w Społecznej Akademii Nauk.

Doświadczenie

Posiada doświadczenie zawodowe w łódzkich Instytucjach Rynku Pracy, na stanowiskach od Stażysty do Koordynatora Zespołu, zdobyte w latach 2001 - 2009. Następnie, w latach 2009 - 2019, pełniła funkcję Kierownika Działu Archiwizacji i Kontroli Projektów unijnych oraz badawczych w Społecznej Akademii Nauk. Dnia 28 stycznia 2020 roku powołała do istnienia Fundację Mamotato (wpis do KRS 05.03.2020), gdzie odpowiada za całokształt działań. W roku 2020 zainicjowała i koordynowała Ogólnopolski Konkurs Plastyczny dla Dzieci "Pędzelek", który spotkał się z dużym zainteresowaniem wśród odbiorców z całej Polski.

Doświadczenie

Artykuły naukowe

Certyfikat
Doktorat
Założenie fundacji
Poprzednie zdjęcie Następne zdjęcie

Rodo

Zgodnie z Rozporządzeniem Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z 27.04.2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływów danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) (Dz. Urz. UE L. 119. 1) informujemy, że: Administratorem Państwa danych osobowych jest: Fundacja Mamotato z Siedzibą w Łodzi Adres mail do kontaktu z Administratorem: biuroMT@outlook.com
NIP: 729-27-33-485
Krajowy Rejestr Sądowy nr: 0000832559
Akta rejestrowe Fundacji MamoTato: Sąd Rejonowy dla Łodzi – Śródmieścia w Łodzi Sąd Gospodarczy XX Wydział Gospodarczy Krajowego Rejestru Sądowego.